Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi turvaamiseksi olemme sitoutuneet toimimaan tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Rekisterinpitäjä

Mika Kuusela Oy
Vanttausjärventie 7
97625 Vanttauskoski

0451356082
info@saunakauppa.com
www.saunakauppa.com
0566115-8

Rekisterin yhteyshenkilö, rekisteritietojen käsittelijä:
Mika Kuusela Oy
Mika Kuusela
0451356082

Rekisterin nimi:
Mika Kuusela Oy:n markkinointi- ja asiakasrekisteri. Rekisteri koostuu päärekisteristä ja alarekisteristä. Päärekisteri sisältää verkkokaupassa luovuttamasi tiedot, kuten nimen ja osoitetietosi. Alarekisterillä tarkoitetaan sähköpostisuoramarkkinointi ohjelmistoa, johon siirretään päärekisteriin talletettuja asiakkaiden tietoja siltä osin kuin asiakas on niihin antanut suostumuksensa.

Rekisterin pitämisen peruste:
Henkilötietolaki 8 § Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Mika Kuusela Oy:n palvelujen toteuttaminen, hallinta, laskuttaminen, myynti ja tuotteiden tai palvelujen markkinointi, asiakassuhteiden hoito ja asiakasyhteydenpito, suoramarkkinointi, tuote- ja palvelutarjonnan suunnittelu, liiketoiminnan kehittäminen, tarjonnan kohdistaminen , mielipide- ja markkinatutkimus, yhteistyökumppaneiden lukuun tapahtuva markkinointi. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja käytetään suoramarkkinointitarkoituksiin vain, mikäli asiakas on antanut tähän nimenomaisen suostumuksen. Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta yhtiön ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietosisältö:
Asiakasrekisteri koostuu useasta erilaisen käyttötarkoituksen mukaan kootusta erillisestä rekisteristä. Rekisterien asiakastiedot yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:
1. Asiakastiedot a. etunimi, sukunimi b. lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka c. sähköpostiosoite d. puhelinnumerot e. käyttäjätunnus ja salasana f. muut asiakkaan itse ilmoittamat tiedot
2. Asiakaspalautetiedot: a. arvonta- ja kilpailuvastaukset b. asiakaskyselypalaute (kiinnostuksen kohteet) c. asiakkaan suostumuksella saadut muut mahdolliset tiedot (yhteystiedot, lupatiedot, syntymävuosi, sukupuoli)
3. Tilaus- ja tarjontatiedot: a. tuotteen saajan nimi b. tuotetiedot c. tarjontatiedot d. hintatiedot e. laskutustiedot f. toimitustiedot g. peruutustiedot h. palautustiedot i. reklamaatiotiedot

Säännönmukaiset tietolähteet:
Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan, tilaa uutiskirjeen, tilaa tuotetiedotteen, tekee tilauksen, ottaa yhteyttä verkkokaupan kautta, ottaa yhteyttä verkkokaupan chatin kautta, osallistuu asiakaskyselyyn, arvontaan tai kilpailuun syöttämällä omia tietojaan. Suoramarkkinointikielto ja kielto luovuttaa osoitetietoja muille yrityksille tallennetaan asiakkaan ilmoituksen perusteella. Sähköiseen suoramarkkinointiin (kuten sähköposti, tekstiviestit) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Luottokaupassa tilaushetken mukaisen tiedon asiakkaan luottokelpoisuudesta tarkistaa Klarna. Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.” Saunakauppa.com ei kerää tai säilytä henkilötunnustietoja.

Evästeiden käyttö verkkosivustolla:
Käytämme verkkosivustoillamme evästeitä, jotta voisimme tarjota parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivustojemme ja palvelujemme käyttäjille. Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeiden avulla saamme tietoa siitä, miten verkkosivustojamme ja -palveluitamme käytetään. Hyödynnämme tietoa palveluidemme ja verkkosivustojemme kehittämisessä, käytön analysoinnissa sekä markkinoinnin ja mainonnan kohdentamisessa ja optimoinnissa. Voit sallia tai kieltää evästeiden käytön käyttämäsi selaimen asetuksista. Useimmat selaimet sallivat evästeet automaattisesti. Huomaathan, että evästeiden estäminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme ja -palvelumme toimivuutta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Asiakasrekisteristä ei luovuteta nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin, (henkilötietolaki 19 §). Tietoja ei myöskään luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle mihinkään tarkoitukseen.

Rekisterin ja henkilötietojen suojauksen periaatteet:
Mahdollinen manuaalinen aineisto: säilytetään lukitussa tilassa ja sinne on pääsy vain asiaankuuluvilla henkilöillä. Konekielinen aineisto: Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen sovitut työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannan henkilökohtaisten käyttöoikeuksien ja eri käyttäjätasojen avulla käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilön työtehtävien hoidossa tarpeellisiin tietoihin. Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat suljetuissa konesaleissa palveluntarjoajien tiloissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan. Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä henkilöitä. Vain viranomaisilmoituksen tehnyt toimija voi käsitellä henkilörekisterin tietoja. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Henkilöt, jotka käsittelevät tietoja, ovat henkilötietolain 33 §:n mukaisen vaitiolovelvollisuuden ja 48 §:n rangaistussäännösten alaisia.

Rekisteröidyn oikeudet, Rekisterin tarkastus:
Sen, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä joko henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona tai esitettävä tätä tarkoittava pyyntö rekisterinpitäjälle allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa. Rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivytystä varattava rekisteröidylle tilaisuus tutustua 26 §:ssä tarkoitettuihin tietoihin tai annettava tiedot pyydettäessä kirjallisesti. Kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Rekisteröity voi kieltää henkilötietojen käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa klikkaamalla sähköpostiviestiemme lopusta löytyvää "Poistu postituslistalta"-linkkiä tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme.

Tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä rekisteröity voi ottaa yhteyttä:
Mika Kuusela Oy
Mika Kuusela
0451356082
info@saunakauppa.com

Asiakasrekisteri tarkistetaan ja päivitetään vuosittain.

Nopea 1-3 päivän toimitus

Ilmainen toimitus 100€ tilauksiin

30 päivän vaihto-/palautusoikeus

Turvalliset sekä joustavat maksut

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 26.8.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Saunakauppa.com - www.saunakauppa.com

Mika Kuusela Oy
Vanttausjärventie 7
97625 Vanttauskoski

0451356082
info@saunakauppa.com
www.saunakauppa.com
0566115-8

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Saunakauppa.com verkkokaupan maksujenvälittäjänä toimii Paytrail & Klarna. Valittavissa olevat maksutavat:

  • Kotimaiset verkkopankit
  • Korttimaksut
  • Mobiilimaksu
  • Lasku
  • Osamaksu

    Painamalla kassalla ”Vahvista tilaus” painiketta hyväksyt Saunakauppa.com yleiset ehdot.

    Tilaus- ja maksuvahvistus

    Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

    Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

    Mika Kuusela Oy
    Vanttausjärventie 7
    97625 Vanttauskoski

    0451356082
    info@saunakauppa.com
    www.saunakauppa.com
    0566115-8

    Toimitustavat ja -kulut

    Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavan. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon, jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

    Toimitusaika

    Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen yhden ja kolmen työpäivän välillä. Jos olet tilaamassa Suomen ulkopuolelle, näet toimitusaika-arviot kassalla maavalinnan jälkeen näytettävien toimitustapavaihtoehtojen ohessa.

    Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita. Ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

    Esimerkki 1

    Kaikkien ostoskoriisi valittujen tuotteiden alla on tieto "Heti toimitettavissa". Tässä tapauksessa tilauksesi postitetaan samana päivänä, mikäli tilaus on jätetty ennen klo 15. Tilaus ehtii postin saman päivän kuljetukseen mikäli tilaus on tehty ennen klo 13.

    Esimerkki 2:
     

    Ostoskorissasi on tuotteita, jotka ovat heti toimitettavissa mutta myös tuote/tuotteita, joilla on pidempi toimitusaika. Esimerkiksi tuotteen alla voi olla tieto "Lähetetään 2 - 3 päivässä". Tässä tilanteessa tuote on tulossa varastoomme arvion mukaisesti tai se tilataan tavarantoimittajalta heti tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Jälkimmäisessä tilanteessa arvio "Lähetetään 2 - 3 päivässä" on arviotu toimitusnopeus tavarantoimittajalta meille.

    Tilauksesi postitetaan heti, kun varastosta puuttuneet tuotteet ovat saapuneet varastoomme. Ilmoitamme aina sähköpostitse, mikäli toimitusaika-arvioon tulee poikkeama.

    Osassa tilauksista voidaan menetellä myös siten, että tilauksella olleet varastotuotteet postitetaan välittömästi ja puuttunut tuote/tuotteet toimitetaan jälkikäteen.

    Esimerkki 3:

    Olet tilaamassa tuotetta, jolle on ilmoitettu saatavuuden kohdalla "Lähetetään 1 - 2 päivässä". Näissä tilanteissa tuotetta on saapumassa varastoomme 1 - 2 päivän kuluessa, tai vaihtoehtoisesti tuote voidaan toimittaa suoraan tavarantoimittajan varastolta. Tällöin tilauksesi postitetaan yleensä samana päivänä, mutta varmuuden vuoksi käytämme arviota "Lähetetään 1 - 2 päivässä".


    Jos sinulla herää kysymyksiä toimitusaikaan, tai mihin tahansa muuhun verkkokauapssamme asioimiseen liittyen, saat meidän helposti kiinni chatissa tai sähköpostitse.

    Huom! Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme tällaisista poikkeustilanteista selkeästi verkkokaupassamme, viimeistään kassasivulla.

    Palautusehdot

    Peruuttamisoikeus

    Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 30 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

    Peruuttamisen vaikutukset

    Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 30 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 30 päivän määräajan päättymistä. Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

    Lunastamaton paketti

    Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

    Ongelmatilanteet

    Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

    Kysy tuotteesta

    Käytä alta löytyvää lomaketta jättääksesi kysymyksen tästä tuotteesta. Vastaamme kyselyyn sähköpostitse puolen tunnin kuluessa.

    Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

    Pyydä tarjous sopivasta tuotepaketista

    Käytä alta löytyvää lomaketta jättääksesi tarjouspyynnön sinulle sopivasta tuotepaketista. Teemme valitsemistasi tuotteista tuotepaketin ja lähetämme linkin tuotepakettiin sinulle sähköpostitse puolen tunnin kuluessa.

    Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.